Vad Fruttik EP-bemutató az Akváriumban

Március 8-án és 9-én is a Vad Fruttik zenekar prezentál koncertet a budapesti Akvárium klubban. Nem egy „szokásos” VF buliról lesz szó, bár azért pár jól ismert elemre biztosan számíthatunk, így a teltház, a lelkes közönség és az érzelmi hullámvasút garantált. A koncert különlegességét az adja, hogy 3 év után új dalokkal jelentkezik a zenekar, melyeket először élőben ezen a koncerten hallhat a nagyérdemű.

Bizony már 3 éve annak, hogy kijött a Fénystopposok, amely az A-ligába repítette a várpalotai (veszprémi) zenekart. Nincs mit tagadni, valóban egy jól sikerült lemezről van szó, Likó Marciék végre egy koherens dalcsokrot állítottak össze, amin ugyan voltak érfelvágós befordulós dalok, de volt pár Fruttikos, bohókásabb darab is (Boroskóla, Limonádé, Béke Presszó). 2010 óta azonban a folyamatos koncertezés vitte el a srácok idejét és energiáját, így már eléggé kiéhezve várta mindenki, hogy végre valami újdonság érkezzen a banda háza tájáról.

Most ennek is eljött az ideje, méghozzá nagyobb dózisban: február 27-én egy 3 számos EP-t tesz ingyenesen letölthetővé a Vad Fruttik, az új dalok címei a következők: Másodpercek és decibelekPipacsEgy napra. Ezeket biztosan belefűzik a srácok a repertoárba az Akváriumos dupla koncerten. És hogy miért lesz két napos a mulatság? Nos, mert az elmúlt években a fővárosi koncertekre pillanatok alatt elfogytak a jegyek, és bizony sokan „kint maradtak”. Remélhetőleg a két este már elegendő lesz, hogy kielégítsék Marciék a budapesti rajongók igényeit. Az új dalokat pedig izgatottan várjuk.

Az új EP mellett szó van egy új nagylemezről is 2013 őszén. Szó se róla, nem bánnánk, ha már most érkezne az új anyag, de ne legyünk telhetetlenek: ez a 3 szám is megteszi kezdetnek, és valószínűleg a koncertről sem fogunk rosszkedvűen távozni. Vagyis de, viszont tulajdonképpen ezért megyünk nem? Ezért szeretjük a Vad Fruttikat.

Vad Fruttik EP-bemutató koncert

Március 8.,9.

Akvárium klub

Jegyár: elővét 1800, helyszínen 2200 HUF

Facebook event errefelé.