az ősz is a Parkban kezdődik

forrás Budapest Park FB

lehet nem szeretem gondolat a nyár utolsó hónapjában már az őszre gondolni, de bennem ilyenkor már mocorog a kisördög, ahogy hullanak a még nem száradt csak elégett levelek, úgy lopakodik egyre közelebb a szabadtéri koncerteket tartó helyek zárónapjának időpontja. ezért is érdemes jó előre számbavenni, hogy milyen koncerteken akarunk még szabadon, szabadban tombolni szeptembertől. kezdjünk a legnagyobb szabadtéri helyszínnel, a Budapest Parkkal.

a legszerencsésebb napon, szeptember 13-án pénteken Krúbi kalauzolja el a lelkes nagyérdeműt a Vágyak Palotájába. Őfelsége III. Krúbi uralkodásának három részes története egy koncert trilógia formájában kerül bemutatásra. A “III. Krúbi és a Vágyak Palotája” a történet első része, egy egyszeri alkalommal megrendezésre kerülő show, amikor is a frissen választott zsarnok mindenkit szeretettel vár a palotájában, ahol egy dolog biztos: nemre, korra, státuszra, politikai beállítottságra és szexuális orientációra való tekintet nélkül _mindenki_meg_lesz_b@szva. (elnézést mindenkitől akit sért a kifejezés! nekik azt javasoljuk, hogy ahogy valószínűleg eddig sem tették, úgy ezután se, semmi esetre se váltsanak jegyet az uralkodó egyetlen koncertjére se!)

aki inkább kerülné szeptember legszerencsésebb napját és a szókimondó szövegeket sem annyira bírja, ellenben vonzódik a lágyabb dallamokhoz, valamint a kerek születésnapokhoz, annak napja lesz szeptember 14, mikor is két év után tér vissza Budapestre a 40 éves Modern Talking sztárja, Thomas Anders. a 90 perces önálló show felejthetetlen estét ígér és az eddigi koncertek tapasztalata alapján kétségkívül teltházas lesz (link a jegyekhez a cikk végén). a Modern Talking slágereit még azok is egészen biztosan ismerik akik sosem hallottak a pop örök dicsőségű német duójáról, vagy Thomas Anders legendás frizurájáról. ráadásul, a Park jó szokásához híven a koncert után retro buli marasztalja a táncolni vágyókat.

érdekesnek ígérkezik a kamasznap a Parkban szeptember 15-én, vasárnap. a JusTEENtime kifejezetten a tiniket váró buli, ahova a belépés felnőtt kísérő nélkül már 12 éves kortól lehetséges! a nap házigazdája LIL FRAKK, a zenét CSERIHANNA, illetve a FIÚK biztosítják. itt az alkalom, hogy bulizz egyet a szülők óvó szeme nélkül és ha kedved van kipróbálhatod magad zenészként, táncosként, sportolóként, YouTuberként és TikTokkerként is.

szeptember 27-én pénteken pedig maga a Quimby érkezik újra a Parkba. emlékszem a Covid utáni első Parkos Quimbyre, hatalmas teltház volt, több ezer kiéhezett rajongó várta Tibcsiéket, akik olyan koncertet toltak mint már régen nem. felemelt, megpörgetett, vitt szerpentinre, a holdra, a pokolba, vitt mindenhova, hogy a végén csak álltam és néztem hitetlenkedve, hogy még mindig a földön vagyok. jó egy, vagy több estére magam mögött hagyni a való világot, ezt várom ettől a szeptember végi péntektől is!

jegyek és minden amit a koncertekről tudni kell: Krúbi, Thomas Anders, jusTEENtime, Quimby

és ne feledjétek, augusztus 1 óta szól a PARKFM!