kezdődik!

bő egy óra múlva kezdődik a Balaton Sound fesztivál. kiválogattam pár fellépőt a mai programból, amire mindenképpen elmegyek, mer érdekelnek, hogy azért mégiscsak na. egyébként én is egy óra múlva ülök vonatra, hogy aztán többórás megpróbáltatások után végre a zamárdi strandon lógathassam bele a lábamat a Balatonba.

teljesen jó kezdésnek ígérkezik számomra a délután hatkor kezdődő csendesülős/akkusztikus Quimby koncert a T-molie LG teraszon, majd aztán ott is maradok, hiszen nyolckor itt lép fel majd az idén 20 éves Kispál és a Borz, tokkal vonóval. tokkal vonóval? igen, jönnek majd hegedűsök, oboások, kürtösök, csellósok, meg persze Lovasiék. teljes kikapcsolódás, lazulás.

a mai nap sztárvendége a Baucklang (22:00 T-mobile LG terasz), akik osztárkok, hatan vannak, és nincsenek hagnszereik. ehelyett van a kezükben mikrofon, meg a torkukban olyan hangszálak, amikkel zenét csinálnak, jól, nekünk.

levezetés féle képpen még mindig a teraszon, éjféltől Yonderboi adja alánk a lovakat, gondolom ez sem lesz annyira zúzós. ez egy tökéletes hétvége kezdésének nagyszerű lesz. még a nap is kisütött, már csak a vonatozást kell kibírjam. ja és ha valaki akar velem (úgysem) találkozni, akkor fehér póló lesz rajtam, meg valami ótvarszínű rövidnadrág, narancssárgás cipő, és egy fekete válltáska.