Felemás este – Balaton Sound 3.nap

A tegnap esténk elképesztően jól indult, majd rendesen belassult, végül progressive bulin szeleteltünk hajnalig. Harmadik napunk részletesen a hajtás után.

972083_165968096905049_851907778_n

19:30 körül kezdett Steve Aoki amerikai electro house Dj, aki az egyik legjobb, legőröltebb, legmeghatározóbb bulival pörgette fel a népet. Fellépése alatt egy-két klisét elsütött, mint pl. ültessük-le-a-tömeget-mert-az-nagyon-vicces (tőlünk ez az új trend nagyon messze áll, teljesen felesleges), illetve meglengetett egy fehér-zöld-piros zászlót (Bulgária nemzeti zászlója), a színek sorrendjével látszólag hadilábon álló Aoki. Persze a jó szándék vezérelte, de azért elég ciki volt. Ettől függetlenül nagyon szimpatikus figura, kevés Dj van manapság, aki ennyire tombol a saját fellépésén, mint Ő.

Aoki után átmentünk az OTP színpadhoz, ahol Karányi zenélt. Őszintén megmondva egy kicsit zavarban voltunk, mert leginkább egy főpróbához hasonlított a koncert, ám kétség sem férhet ahhoz, hogy egész jó zenét játszik a producerként koncertet adó fickó.

Az est további részében tengtünk-lengtünk, mert nem volt olyan fellépő, aki annyira lázba hozzon minket, hogy bepréselődjünk a tömegbe, mígnem Ludmilla elkezdett droppolni. A tehetséges magyar Dj lány nem csak külföldön, hanem most itt a Soundon is megmutatta, hogy mulat a magyar electro közönség.

Utána Alesso lépett fel az Arénában, progressive house zenéjéje teljesen megőrültünk. 2011-ben figyelt fel a világ a fiatal Dj-re, aki már többek között Avicii-vel és a Swedish House Mafia-val is dolgozott együtt. Még sokat fogunk róla hallani, ebben biztosak vagyunk.

Ahogy Alesso lezárta szettjét, Axwell egyből elkezdte sajátját. Az egykori Swedish House Maffia tag önti magából a jobbnál-jobb mixeket, és szinte rendszeresen jelölik a Grammy Awards-on. A buli nagyon jó hangulatú volt, a sok szeleteléstől már fájdalmaink voltak, de egyszerűen nem lehetett otthagyni, így összességében a 3. napunk is jól telt.

Terveink az utolsó napra: szétszedjük Zamárdit 🙂 Még jelentkezünk!