7+3 fellépő, akik miatt érdemes lesz kimenni a Szigetre 2024-ben is

Közeleg az augusztus, ami azon a szomorú tényen kívül, hogy közeleg a nyár vége, a fesztiválok szerelmeseinek egy várva várt időszak, ugyanis közel egy hétig ismét Sziget Fesztivál lesz. Bár fellépők százai fognak megfordulni a Hajógyárin, összegyűjtöttünk 7+3 olyan előadót, akiket kíváncsian várunk.

liam gallagher
kép: We Love Budapest

Liam Gallagher (UK)

Nemcsak a fesztivál, de az Oasis legendás albuma, a Definitely Maybe is idén ünnepli a 30. születésnapját, melynek örömére az egykori frontember, Liam Gallagher turnéra viszi az albumot, amely különleges találkozást a Nagyszínpadon lehet élőben megcsodálni.

Hol? Nagyszínpad
Mikor? aug.9., péntek


Marc Rebillet (US)

Az utóbbi évek egyik nagy szenzációja is ámulatba ejti és táncra perdíti a Szabadság Szigetét. Marc Rebillet minden előadása improvizáció, így egész biztos, hogy egyszeri és megismételhetetlen élményben lesz részed.

Hol? Revolut Stage
Mikor? aug. 7., szerda


Nico Moreno (F)

Az elektronikus zene idén is nagy hangsúlyt kap a Szigeten, ami különösen igaz a keményebb ütemekre, így az industrial techno egyik legékesebb csillagát, Nico Moreno-t is el lehet csípni egy búcsú rave-re a fesztivál utolsó napján.

Hol? Yettel Colosseum
Mikor? aug. 12., hétfő


Modeselektor (D)

Tavaly még Moderat-ként, idén viszont Modeselektor-ként tér vissza Budapestre Gernot Bronsert és Sebastian Szary. A közel 30 éve működő duó legutóbb 5 éve járt nálunk és ki tudja mikor térnek vissza ismét.

Hol? Revolut Stage
Mikor? aug. 11., vasárnap


Crystal Fighters (UK/E)

Minden szempontból sokszínű a Crystal Fighters: a zenekar összetétele brit és baszk, míg zenéjükben megtalálható a pop, az indie, valamint világzenei elemek egyaránt. A FIFA játékok meghatározó együttese a legpozitívabb energiákkal tér vissza a Szigetre már többedjére.

Hol? Revolut Stage
Mikor? aug. 11., vasárnap


Richie Hawtin (CAN)

Ugyancsak a visszatérők sorát erősíti a nemcsak zene terén alkotó művész, Richie Hawtin, aki az 5 évvel ezelőtti CLOSER szettjéhez hasonlóan idén sem fog csalódást okozni, neve mindig garanciát jelent az elektronikus zene szerelmeseinek.

Hol? Yettel Colosseum
Mikor? aug. 7., szerda


The KVB (UK)

Sötét erők is fognak munkálkodni a Szigeten – természetesen jó értelemben. Az ibis x ALL presents The Buzz színpadon ugyanis a The KVB fog fellépni, akik a poszt-punk és a shoegaze elegyével visznek (leginkább fekete) színt a programkavalkádba.

Hol? ibis x ALL presents The Buzz
Mikor? aug. 10., szombat



Skrillex (US) + Fred again.. (UK) + Four Tet (UK)

Az idei zárónap pedig pont úgy alakult, hogy míg a nagyszínpadon Skrillex és Fred again.. váltják egymást, addig Four Tet a Revolut Stage-n fog szórakoztatni. Véletlen lenne az egybeesés? Az elektronikus zene három gigásza a tavalyi Coachella legnagyobb buliját szállította, erre pedig most a Szigeten is meglehet az esély! Mindenesetre, a három előadót külön-külön is megéri megnézni.

Hol? Nagyszínpad & Revolut Stage
Mikor? aug. 12., hétfő


Sziget Fesztivál

sziget 2024 fellépők

mikor? augusztus 7. – 12.
hol? Hajógyári sziget

Facebook-esemény
Sziget jegyek
Sziget 2024 fellépők
Weboldal